mehrdad-steps مدیر بازنشسته وضعيت: آفلاين 6 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1544 امتياز: 10840 تشکر کرده: 5 تشکر شده 20 بار در 17 پست
محل سكونت: همین دور و ورا
ارسال شده در: دوشنبه، 8 تير ماه ، 1388 11:19:08 موضوع مطلب:
سلام
من خودم یکی از طرفدارای پروپاقرص حسام و مافیا هستم
راستش این چندروزه من درگیر امتحانا و انتخابات و شلوغی بودم واسه همین خبر خاصی ندارم
خخخخخیییییییییییییییییییییییییییییییییییییللللللییییییی بالایییییییییییییییییییییییییم
Tupac کاربر جدید وضعيت: آفلاين 9 تير ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 27 امتياز: 150 تشکر کرده: 1 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: tehran
ارسال شده در: پنجشنبه، 11 تير ماه ، 1388 18:09:12 موضوع مطلب:
bacheha benazareton che ahangi bekhonam ke morede pasandeton bashe karam ba hesam steps chet0o0r bod hamon ahange ***nakon taraz ba man *** ro migam???
hadik کاربر جدید وضعيت: آفلاين 16 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 11 امتياز: 73 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 22 شهريور ماه ، 1388 15:00:16 موضوع مطلب:
مافياي مخفي گروهي بود كه روي كاكل حسال استپس مي چرخيد.حسام واقعاً تو كشف استعداد رپ هم بي نظيره. ولي به نظرم بايد يه كم از نظر اخلاق و معرفت تو انتخاب اعضا دقت ميكرد.بعضي از بچه هاي مافياي مخفي(كه اسم نمي برم پيت بوي و ...)خيلي بي معرفت و نمك نشناس بودن و باعث متلاشي شدن گروه شدن.ولي من مطمئنم كه حسام دوباره افراد با استعداد بهتري پيدا ميكنه و مافيا رو تشكيل ميده...
_________________ جلوي من آروم باش و تند نرو عزيز
چونكه من در قبال تو گنده مو عريض